Van de voort auto's

Financiering

Tijdens de aanschaf van een auto moet het nodige geregeld worden en is het voor u natuurlijk ook belangrijk hoe u de auto gaat betalen. Goed om te weten dat u de financiële zaken ook via ons, Van de Voort Auto’s, kunt regelen.

Omdat geen aanvraag hetzelfde is en een financiering financieel verantwoord en betrouwbaar moet zijn tegen een aantrekkelijk tarief, kunnen wij u in samenwerking met Euregio Autolease maatwerk aanbieden. Zij nemen, indien u wenst, contact met u op om de diverse lease- en financieringsmogelijkheden te bespreken. Hierdoor houdt u het voor ons privé en krijgt u een professioneel en deskundig advies waarbij uw financiële zaken direct geregeld worden.

Lease- en financieringsvormen:

–    Financial lease: Financial Lease is een zakelijke financiering. U spreidt de investering van uw wagenpark in maandelijkse termijnen. Met Financial Lease van Euregio Autolease heeft u een op maat gesneden financieringsvorm.

  • Auto op de balans
  • Rente fiscaal aftrekbaar
  • BTW fiscaal aftrekbaar
  • Fiscale voordelen (vraag uw accountant naar de mogelijkheden)
    • Willekeurige afschrijving​
    • Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek

–    Operational lease: Met Operational Lease van Euregio Autolease besteedt u uw wagenparkbeheer uit. Volledig of gedeeltelijk, zoals u wenst. U betaalt een vast bedrag per auto per maand, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hierin zijn alle gewenste operationele zaken inbegrepen.

–    Private lease: Euregio Autolease maakt het voor berijders mogelijk zorgeloos een nieuwe auto te rijden voor een vast maandbedrag. Dit betekent dat u uw zelf gekozen nieuwe auto kunt rijden maar geen grote investering hoeft te doen. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de afschrijving, onderhoud, bijtelling en andere componenten die komen kijken bij het kopen van een nieuwe auto.

–    Persoonlijke lening: Een persoonlijke lening is een lening, waarbij u maandelijks een vast termijnbedrag betaalt, zodat u de lening op de afgesproken einddatum heeft terugbetaald. De rente blijft tijdens de looptijd van de lening hetzelfde.

–    Doorlopend krediet: Een doorlopend krediet is een doorlopende lening, waarbij u maandelijks een vast termijnbedrag betaalt. U mag afgeloste bedragen weer opnemen. Tijdens de looptijd van de lening is de rente variabel. Dit betekent dat de rente kan stijgen of dalen.

Euregio Autolease

Euregio Autolease is een Limburgse leasemaatschappij. Persoonlijke aandacht vinden wij bij Euregio Autolease belangrijk. Al meer dan 22 jaar adviseren wij ondernemers en particulieren bij het vinden van passende mobiliteit. Wij adviseren u objectief en er wordt altijd gezocht naar de optimale constructie die het beste aansluit op uw wensen en mogelijkheden.

Contactgegevens

Mogen wij u adviseren?  Euregio Autolease kan u uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Uw contactpersoon is Marco Smeets.

Marco Smeets is te bereiken op telefoonnummer: 06 468 086 81 of via e-mail op m.smeets@euregio-autolease.nl

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Bel ons of neem contact op via het contactformulier.